Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş koparmak

Rüyada kaş koparmak

Rüyada kaş koparmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş koparmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşı olmadığını görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaşları birleşik görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin kaşını almak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet eder.

Rüyada kaş traş etmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş alınmış görmek onlara hayrının dokunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşındığını görmek kendisi ile baş başa kalacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulur.

Rüyada kaşı dökülmüş görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments