Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşa sürme çekmek

Rüyada kaşa sürme çekmek

Rüyada kaşa sürme çekmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kariyer sahibi olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, para biriktirebileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaşa sürme çekmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada kaşa sürme çekmek evlerin ayrılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, darlanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe sürme çekmek mirasa, işlerin çok iyi bir hal alacağına, dertlerinin şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sürme çekmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sürme çekmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe sürme çekmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek göze sürme çekmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada mavi sürme çekmek çok güzel günler geçireceğine, kazancının azalmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments