Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş traş etmek

Rüyada kaş traş etmek

Rüyada kaş traş etmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, büyük özgüven kazanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kaş traş etmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada kaşları görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kaş tıraş etmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak çok hayırlı işlere girileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş üstünde kaş görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı birleşik görmek sevgi ve hürmet göreceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada kaş aldırmak istemek idealist davranacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşının döküldüğünü görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını ince almak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments