Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tek kaşlı görmek

Rüyada kendini tek kaşlı görmek

Rüyada kendini tek kaşlı görmek kendini toparlayamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ümitsizliğe, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Rüyada kendini tek kaşlı gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada tek kaş görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tek kaş olmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, rütbe edineceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini tek kaş görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek yeni projelere atılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tek kaş olduğunu görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çocuklar gibi şen olacağına yorulur.

Rüyada kaşının olmadığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada erkekte ince kaş görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments