Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel burun görmek

Rüyada güzel burun görmek

Rüyada güzel burun görmek kazançlı işler yapılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ömrün uzun olmasına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada güzel burun gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel burun görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kılları görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, dinç kalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun karıştırmak görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalettir.

Rüyada burundan ip çekmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada burunsuz insan görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun uzaması görmek mevki makam sahibi olunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kırıldığını görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments