Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunsuz insan görmek

Rüyada burunsuz insan görmek

Rüyada burunsuz insan görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, halsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burunsuz insan gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada burunsuz insan görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada burun kırıldığını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada büyük burun görmek ondan şifa göreceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun deldirmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işaret eder.

Rüyada burun sümüğü görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada iki burun görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada burunla oynamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments