Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılları görmek

Rüyada burun kılları görmek

Rüyada burun kılları görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun kılları gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yatırımların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kılını koparmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eski enerjisini bulacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada burun kılı koparmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada burunda kıl görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kıllarını kesmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, neşesini kaybedeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Rüyada kıllı burun görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments