Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kırıldığını görmek

Rüyada burun kırıldığını görmek

Rüyada burun kırıldığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, zenginlik elde edeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada burun kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada burun kırılmasını görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kırıldığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kırılması görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulur.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulur.

Rüyada kırılmış burun görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Rüyada iki burun görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koca burun görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun sümkürmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments