Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir sofraya oturmak

Rüyada güzel bir sofraya oturmak

Rüyada güzel bir sofraya oturmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sağlık içinde yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Rüyada güzel bir sofraya oturmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, endişelerinin son bulacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada sofrada oturmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hatalarından erken döneceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak durumun değişmesine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sofra başında oturmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yer sofrasında oturmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments