Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek yeni bir haneye sahip olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada arabanın suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek çok sorunlu günler geçireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada arabanın denize düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın düştüğünü görmek şansın yüzüne güleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın suya battığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın içinde su görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments