Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın düştüğünü görmek

Rüyada arabanın düştüğünü görmek

Rüyada arabanın düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada arabanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arabanın suya düştüğünü görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Rüyada arabanın denize düştüğünü görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada arabanın düştüğünü görmek kredi çekileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek geçiminin yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Rüyada arabanın hasar görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments