Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir şehre gitmek

Rüyada güzel bir şehre gitmek

Rüyada güzel bir şehre gitmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Rüyada güzel bir şehre gitmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır şehrine gitmek bir şeyden zarar görmeye, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak şehre gitmek kariyerinin yükseleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye inanılır.

Rüyada yabancı şehre gitmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek dileklerinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments