Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği bir şehre gitmek

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizdeki bir değişiklik ya da bir yer değişikliği beklenmedik arkadaşlıkları ya da benzeri şeyleri hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada uzak şehre gitmek üzeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bekârlığına da veda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek saygın biri olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, üzücü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağrı şehrine gitmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yabancı şehre gitmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehre gitmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments