Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak şehre gitmek

Rüyada uzak şehre gitmek

Rüyada uzak şehre gitmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, satışların düşeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, ön plana çıkacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uzak şehre gitmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada uzak şehre gitmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre gitmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre girmek zahmetli bir işin sona ereceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada uzak şehre girmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine inanılır.

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments