Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek yalan söyleyeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, kazancının ve zenginliğinin artacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zenginlik sahibi olunacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek borç ödemeye, sağlığının geri geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, günahlarından tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada başka şehre gitmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments