Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak başka şehre gitmek

Rüyada uçarak başka şehre gitmek

Rüyada uçarak başka şehre gitmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başka şehre iş için gitmek onların yaralarına merhem olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, gönlündeki gibi sevileceğine işarettir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre gitmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işaret eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments