Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehre gezmeye gitmek

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek başarılı adımlar atılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, umutlanacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalettir.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek gitmediği yerlere gideceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada gezmeye gitmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev gezmesine gitmek çalışkan bir kişi olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle gezmeye gitmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye gitmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, desteksiz kalacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments