Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın içinde su görmek

Rüyada arabanın içinde su görmek

Rüyada arabanın içinde su görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok sevineceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın içinde su gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada arabanın içinde su görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın içinde kedi görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada arabanın içinde görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada arabanın içinde kar görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada arabanın içinde toprak görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz arabanın içinde görmek şeref ve haysiyetin artacağına, heveslerinin de azalacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın içinde ağlamak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Rüyada arabanın içinde köpek görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments