Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın battığını görmek

Rüyada arabanın battığını görmek

Rüyada arabanın battığını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada arabanın battığını gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine inanılır.

Rüyada arabanın suya battığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın denize battığını görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın battığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada güneşin tersten battığını görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada batan dikeni çıkartmak eğlenceli ortamlara gireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmış araba görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın batmasını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments