Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın denize battığını görmek

Rüyada arabanın denize battığını görmek

Rüyada arabanın denize battığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada arabanın denize battığını gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada arabanın denize battığını görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret eder.

Rüyada arabanın battığını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın suya battığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada denizde batmadan yürüdüğünü görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada denizde gemi batması görmek hayırlı haberler duyacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada denizde batmadığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments