Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini uçurmak

Rüyada güvercini uçurmak

Rüyada güvercini uçurmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Rüyada güvercini uçurmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada güvercin uçurmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Rüyada uçan güvercinler görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada güvercini uçurmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçamayan güvercin görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinleri uçurmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments