Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin uçtuğunu görmek

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Rüyada uçamayan güvercin görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinleri uçurmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada uçan güvercin yakalamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak zaman bulmakta zorlanacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercini uçurmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin uçurmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, arkasından iyi konuşulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments