Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada uçamayan güvercin görmek olaylı günler geçireceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağır günler geçireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Rüyada güvercini uçurmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada güvercin uçurmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments