Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan güvercinler görmek

Rüyada uçan güvercinler görmek

Rüyada uçan güvercinler görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, patlama noktasına geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan güvercinler gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada uçamayan güvercin görmek yuva kuracağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek gözyaşına boğulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Rüyada uçan güvercin görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments