Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin uçurmak

Rüyada güvercin uçurmak

Rüyada güvercin uçurmak mülkiyetinin de artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada güvercin uçurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Rüyada güvercinleri uçurmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin uçurmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçamayan güvercin görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yenilenme yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, düşmanını alt edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada uçan güvercin görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ailenin büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments