Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada uçan güvercin yakalamak kişinin afiyette olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kötü yönde hareket edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada uçan güvercin görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçamayan güvercin görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, bazen de rahat geçeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek yalnız kalınacağına, kötü duygularından arınacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada güvercini uçurmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments