Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinleri uçurmak

Rüyada güvercinleri uçurmak

Rüyada güvercinleri uçurmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinleri uçurmak gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinleri uçurmak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, geçim derdi yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan güvercinler görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, başarılarının tadına varacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada uçamayan güvercin görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, endişeli durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments