Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağına dokunmak

Rüyada örümcek ağına dokunmak

Rüyada örümcek ağına dokunmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada örümcek ağına dokunmak gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada örümcek ağına dokunmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada tuvalette örümcek ağı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada tavanda örümcek ağı görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, geçmişi unutup geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda örümcek ağı görmek işlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada işyerinde örümcek ağı görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet eder.

Rüyada örümcek ağının içinden geçmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada duvarlarda örümcek ağı görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments