Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine ateş etmek

Rüyada güvercine ateş etmek

Rüyada güvercine ateş etmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, güzel ameller işleyeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada güvercine ateş etmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada güvercine ateş etmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş güvercin görmek çekilen hasretin biteceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada keklik ve güvercin görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada güvercine yem vermek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercinler görmek gururlu bir hayat süreceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Rüyada güvercinler yakalamak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments