Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş güvercin görmek

Rüyada pişmiş güvercin görmek

Rüyada pişmiş güvercin görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulur.

Rüyada pişmiş güvercin gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada pişmiş güvercin görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve balık görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin hediye etmek şeytana uyacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak yapacağı o işi onaylamayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinler beslemek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada öpüşen güvercin görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yalan söylemeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments