Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinden kaçmak

Rüyada güvercinden kaçmak

Rüyada güvercinden kaçmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinden kaçmak gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada güvercinden kaçmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yavru güvercin görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada güvercine ateş etmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada haberci güvercin görmek dertlerinin sona ereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada siyah güvercin görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments