Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kapanan kapıların açılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı güvercin görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek işlerinin de rast gideceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin tutmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek her anlamda şifa bulmaya, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, tatsızlıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek huzurlu günlerin geleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments