Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru güvercin görmek

Rüyada yavru güvercin görmek

Rüyada yavru güvercin görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet eder.

Rüyada yavru güvercin gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Rüyada güvercin yavruları görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yavrulu güvercin görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, evini ve ailesini unutacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments