Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek yemi görmek

Rüyada inek yemi görmek

Rüyada inek yemi görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada inek yemi gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada ineğe yem vermek yenilenme yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek yemi görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineklere yem vermek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, istenmeyen olayların olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemi görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada insan eti yememek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sıkıntılarının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hak yememek ömür boyu devam edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yemen görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, huzurlu, mutlu olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yememek zorlukların giderileceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments