Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik vurduğunu görmek

Rüyada keklik vurduğunu görmek

Rüyada keklik vurduğunu görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik vurduğunu gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada keklik yumurta görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek sağlığının bozulmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada keklik avladığını görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, iyi hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi keklik yakalamak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel keklik görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada keklik yavrusu görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments