Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde tüy görmek

Rüyada yüzde tüy görmek

Rüyada yüzde tüy görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde tüy görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada yüzden tüy koparmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzde irin görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüzdeki kılları almak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, dertlerin sona ereceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments