Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta tüy görmek

Rüyada vücutta tüy görmek

Rüyada vücutta tüy görmek düşmanına galip geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta tüy gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada vücudun tüylendiğini görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada vücudundan tüy koparmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek parasının her geçen gün artacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta tüy görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek düzeninin bozulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan tüy koparmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Rüyada vücudu tüylü görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments