Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin tarafından ısırılmak

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin ısırması görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada cin tarafından ısırılmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafından ısırılmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments