Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin tarafından ısırılmak

Rüyada cin tarafından ısırılmak

Rüyada cin tarafından ısırılmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada cin tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Rüyada cin tarafından ısırılmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak rahatın yerine geleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak hayır ve bereketin artmasına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalettir.

Rüyada hayvan tarafından ısırıldığını görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments