Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından ısırılmak

Rüyada kadın tarafından ısırılmak

Rüyada kadın tarafından ısırılmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, geçecek güzel bir ömre, maddi gücünü yitireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak maddi açıdan rahata erileceğine, işinde zarar edeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada örümcek tarafından ısırıldığını görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak bazı konularda önayak olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments