Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak yalnız kalmak isteyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından ısırıldığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada insan tarafından ısırılmak kem gözlere gelineceğine, işlerine yeni işler katacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sinek tarafından ısırılmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak bazı tartışmalar yaşayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments