Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından ısırılmak

Rüyada ölü tarafından ısırılmak

Rüyada ölü tarafından ısırılmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü tarafından ısırılmak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada başkası tarafından ısırılmak böylece işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments