Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tarafından ısırılmak

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak gelir kaynaklarının yok olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazancın daha da artacağına işarettir.

Rüyada tavuk ısırması görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalettir.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak huzura kavuşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, zenginlik kazanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine delalet eder.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments