Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin sevmek

Rüyada güvercin sevmek

Rüyada güvercin sevmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.

Rüyada güvercin sevmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada güvercin sevmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada güvercin sevdiğini görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde güvercin görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, herkesin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinden kaçmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments