Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin sevdiğini görmek

Rüyada güvercin sevdiğini görmek

Rüyada güvercin sevdiğini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, şansının hep açık olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin sevdiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada güvercin sevdiğini görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada güvercin sevmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada güvercin kafasını koparmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin topluluğu görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, özel hayatında mutlu olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek kısmetinin bollaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada gri renk güvercin görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada güvercin avlamak gerginliğin biteceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments