Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin avlamak

Rüyada güvercin avlamak

Rüyada güvercin avlamak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işinde yükseleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, haneden birinin ayrılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin avlamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada yabani güvercin avlamak zorlanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işinde de hep başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin avlamak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada akarsuda balık avlamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada domuz avlamak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çalışmalarının artacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada sırtlan avlamak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan avlamak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada deve avlamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı avlamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments