Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercinle konuşmak

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinle konuşmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinlerle konuşmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, üzüntülerinin biteceğine, evlerine dünürcü geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak düşmanından kurtulmaya, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments