Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin kafasını koparmak

Rüyada güvercin kafasını koparmak

Rüyada güvercin kafasını koparmak yönetici makamına oturacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada güvercin kafası görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, küs arkadaşların barışacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin kafası koparmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek anne duasının açılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kafasını koparmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işaret eder.

Rüyada güvercin ve kumru görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments