Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, nazara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan güvercin görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek özel hayatında sessizleşeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, rahatının kaçacağına yorulur.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments