Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri renk güvercin görmek

Rüyada gri renk güvercin görmek

Rüyada gri renk güvercin görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ilim irfan öğreneceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renk güvercin gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada gri renk güvercin görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada gri renkli güvercin görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada gri güvercin yakalamak rızkının bollaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri güvercin görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada gri güvercinler görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Rüyada gri renk kedi görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renk şal görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Rüyada gri renkli fare görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments